Samenspel

Samenspel

Rekruteren zou men niet alleen moeten doen. Met Talentsquare kunt u andere rekruteerders uitnodigen om aan uw rekrutering deel te nemen. Geef hen verschillende rollen en verantwoordelijkheden, en wees op die manier zeker dat de juiste mensen aan de juiste job toegewezen zijn.

User Roles

Voeg zoveel gebruikers toe als u maar wilt! Engageer iedereen in uw bedrijf, en rekruteer als een team. Aan elke gebruiker kunt u een andere rol toewijzen met verschillende toegangsniveau’s, afhankelijk van uw eigen structuur.

HR Lead

HR verantwoordelijke

Deze gebruiker heeft alle toegangsrechten. Dit omvat het beheren van andere accounts, het aanmaken van jobs en het verwerken van kandidaten.

Recruiting Lead

Rekruteringsverantwoordelijke

Deze gebruiker kan nieuwe jobs aanmaken en alle talenten bekijken, maar kan bestaande jobs of gebruikersaccounts niet beheren. Hij of zij kan alleen de jobs beheren die aan hem/haar toegewezen zijn.

User

Gebruiker

Heeft de recht niet om jobs of accounts te beheren. Kan alleen de kandidaten zien die aan hem/haar toegewezen zijn.


Logs

Logs

Hou bij wat er allemaal gebeurt in uw rekruteringsproces. Weet wanneer uw team emails verstuurt, commentaar op een kandidaat laat, beoordelingen en feedback geeft, en krijg alle data over om het even welke kandidaat vanaf het moment dat hij/zij op een van uw vacatures heeft gesolliciteerd.

Analytics

Analyse

Talentsquare biedt haar gebruikers eenvoudige en geavanceerde statistieken die kunnen helpen begrijpen hoeveel tijd het kost voordat u iemand aanwerft, welke bronnen het meest efficiënt zijn bij het sourcen van kandidaten, en wie in uw rekruteringsteam het beste presteert.

Gratis Statistieken

Door Talentsquare te gebruiken weet u precies hoeveel kandidaten u in de laatste maand per dag ontving en welke bronnen het beste presteren. U krijgt ook te zien hoeveel talenten er in uw database zijn en hoeveel jobs open, gesloten, of in ontwerp zijn, om u te helpen beter te rekruteren.

Premium Statistieken

Onze geavanceerde statistieken hebben een grote toegevoegde waarde voor bedrijven die echt een diep inzicht nodig hebben. U kunt de start- en einddatum aanpassen, en alle volgende data bekijken, voor één job of voor de hele database:

  • Gemiddeld aantal kandidaten per job
  • Aantal actieve jobs
  • Aantal ontvangen kandidaten
  • Kandidaten bronnen
  • Kandidaten demografie
  • Gemiddeld aantal jaren ervaring
  • Gesproken talen
  • Kandidaten locatie
  • Gemiddeld aantal dage tot aanwerving

Al deze geavanceerde statistieken zijn op onze webwinkel beschikbaar als een premium functionaliteit.