Beoordeel kandidaten efficiënt

Bouw een talentpool en filter kandidaten op trefwoorden, locatie en tags, en gebruik onze filtering tool om onmiddellijk hun niveau, opleiding of werkervaring te kennen. Vind uw ideale kandidaat sneller dan ooit!

Gedetailleerde Profielen

Kandidaten beoordelen

Kandidaten krijgen de kans om zichzelf te presenteren via een gedetailleerde profielen dat ze op elk moment kunnen updaten. Meer informatie betekent betere aanwervingsbeslissingen aan uw kant. En u krijgt al hun info in real time, telkens ze er meer toevoegen!

Filters

Filters

Met onze filtertool weet u onmiddellijk het niveau, de opleiding en of de werkervaring van uw kandidaten. U kunt zelfs op uw eigen vragen filteren!

Booleaanse Operatoren

Booleaanse Operatoren

Talentsquare gebruikers kunnen genieten van onze krachtige zoekmachine en trefwoorden met operatoren combineren – AND, NOT, OR – om meer relevante resultaten op te leveren. Bijvoorbeeld, als u “Marketing” AND “Brussel” intypt, dan levert de zoekopdracht slechts kandidaten die beide termen in hun profiel hebben staan.

Opgeslagen zoekopdrachten

Opgeslagen zoekopdrachten

Een goede zoekopdracht instellen vraagt focus. Daarom is het handig om de optie te hebben om uw zoekopdrachten op te slaan. Op die manier hoeft u dezelfde stappen niet telkens te herhalen wanneer u een specifieke type profiel zoekt.

Tag Systeem

Tags

U kunt verschillende tags aan kandidaten toevoegen, en hen een eigen gekozen naam geven. U kunt ze daarna bewerken, verwijderen, en zelfs de kleur ervan aanpassen. Dat zal u snel helpen in het filteren van uw kandidaten.

Beoordelingen

Beoordelingen

Uw gehele rekruteringsteam kan nu een beoordeling geven over een kandidaat, van 1 tot 5 sterren, en feedback geven. Dat zal u zeker helpen met het vinden van de beste kandidaten in uw database.

Efficiënte Communicatie

Efficiënte Communicatie

Organiseer al uw communicatie via Talentsquare. U kunt emailsjablonen aanmaken om snel kandidaten te informeren over de verschillende stappen en beslissingen die genomen zijn in uw rekruteringsproces.

U kunt ook snel de geschiedenis van berichten bekijken voor kandidaten vanaf het begin.