Receive candidates

Verwerk kandidaten op uiteenlopende manieren

Wie zegt nu dat sollicitaties via diverse kanalen verwerken ingewikkeld moet zijn? Wanneer het allemaal automatisch en zonder moeite gebeurt, is het juist slim om meerdere opties te geven aan kandidaten die voor uw vacatures willen solliciteren.

Een simpele formulier

Online solliciteren hoeft niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Kandidaten solliciteren moeiteloos op uw vacatures dankzij een simpele formulier.

Alleen relevante informatie is verplicht, en we geven kandidaten de optie om naar hun profiel terug te gaan en het met meer detail in te vullen wanneer ze dat willen. En u krijgt dan notificaties telkens wanneer ze iets updaten!

Profiel importeren

LinkedIn
Indeed

Een simpele online formulier is voor sommige de beste manier om te solliciteren, maar voor anderen moet het nog sneller.

Voor hen is er de optie om hun profiel te importeren en op die manier het formulier automatisch in te vullen. Makkelijker kan niet! Dit werkt nu met LinkedIn en Indeed, en we werken aan het linken met andere kanalen.

CV Parsing

CV Parsing

Als werkgever heeft u waarschijnlijk al een hoop CVs verzameld. Het probleem met CV is dat ze moeilijk te beheren zijn, verloren kunnen raken, of heel snel irrelevant worden.

Met Talentsquare kunt u CVs uploaden en automatisch kandidatenprofielen aanmaken. En zodra een kandidaat zijn/haar info update, krijgt u dat in real time te zien.

Als Talentsquare gebruiker kunt u CVs in DOC, DOCX, PDF, XML, EML, en vele andere formaten parsen, in het Engels, Nederlands en Frans.