Jobs beheeren

Beheer uw jobs

Alle flexibiliteit die u nodig hebt om uw vacatures aan te maken en aan te passen. Kies vanuit een reeks voorgeconfigureerde velden en pas uw vacatures aan naar smaak.

Kracht & Flexibiliteit

Creëer, beheer en publiceer zoveel vacatures als u wilt. Talentsquare geeft u de macht om jobs op een intuïtieve manier te creëeren en bewerken. Houd al uw jobs bij en weet meteen welke actief, in ontwerp of gesloten zijn. Voeg aangepaste velden toe, stel uw rekruteringsteam samen, en wees zeker dat uw vacature alle juiste informatie inhoudt. Voeg er beelden bij om kandidaten aan te trekken en hen uw bedrijf beter te laten kennen.

Spontane Sollicitatie

Misschien is er geen vacature in uw bedrijf dat bij uw kandidaten past. Dat zou hen niet mogen weerhouden om hun interesse te tonen in uw bedrijf en vervolgens te solliciteren. Het is van groot belang om een talentpool op te bouwen, ook al rekruteer u momenteel niet. Dankzij Talentsquare kunt u immers een “Spontane Sollicitatie” module activeren.

Job Landingspagina

Job Landingspagina

Een mobiel-vriendelijke, SEO-geoptimaliseerde job landingspagina is van groot belang. Trek kandidaten aan door niet alleen uw vacature, maar ook uw rekruteringsteam en ambassadoren te promoten. Toon ze ook eventueel videos over uw bedrijf, zodat ze u al vanaf het begin beter leren kennen. Met een simpele en snelle call-to-action kunnen ze de sollicitatieprocedure snel beginnen. Promoot de landingspagina overal op het internet, en wees er op die manier zeker van dat kandidaten een duidelijk zicht hebben van wat uw vacature allemaal inhoudt.

Mobiel Recruteren

Mobile Application

Met onze mobiele app wordt recruteren nog eenvoudiger: bekijk profielen en beheer kandidaten op je android telefoon of tablet, de IOS versie volgt binnenkort!